Konservera mera

God dag!

Dagens pyssel blev av lite saker jag hittade här hemma! Och jag vill återigen slå ett slag för konservburkar. Jag tycker de är dösnygga precis som de är men det går ju även att piffa till dem lite. Precis, som jag har gjort!

Jag tycker de blev super härliga och man kan ju ha dem till att förvara allt möjligt. Till exempel pennor, penslar, snittblommor, ris, ljus… Ja, you name it!

 

Vad tycks? Är det något ni kan tänka er att göra själva?

10 reaktioner till “Konservera mera

  1. De blev jättefina! Jag tycker också att konservburkar är fina att återanvända, men har inte riktigt hittat rätt användningsområde för dem! Ska nog testa det här pysslet nu inför jul! :)

  2. Tycker också om konservburkar men har aldrig kommit så långt att jag gjort något av dem någon gång. Gillar att pyssla, men det blir inte så mycket tid över till det när jag håller på och målar, fotar, skriver och bloggar ^^

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: