THE ART OF MOVEMENT

Dessa två dansanta flickor vill jag också gärna visa upp här på nya adressen så att ni som trillar in hos mig för första gången får en uppfattning om hur jag uttrycker mig genom målerit. Har inte blivit så mycket målande på sista tiden men det kommer säkert framöver. Hoppas alla får en riktigt härlig lördag!

15 reaktioner till “THE ART OF MOVEMENT

 1. Hej hej!

  Kul att hitta hit!
  Vilka fina tavlor du gjort! Och massor av mer inspirerande pyssel:)
  Har du haft en annan blogg tidigare eller?

  Ha det gott!

  Kram Sofi

  1. Va kul att du gillar dem! Ja, man hoppas man kan inspirera lite mellan varven iaf. :)

   Ja, exakt! bloggade för blogg.se förut men ville byta av lite olika anledningar. Så prövar detta! Tyvärr kunde jag inte packa ihop bloggen och ta med kommentarer och inlägg. Men alltid kul att börja om lite också! :)

   Kram och trevlig helg fina du! :)

 2. Hej! Vad kul att du blev inspirerad av min lilla blogg, mys och hemtrevnad. Det är alltid lika roligt att få respons på sin blogg, du har en fin blogg du också och jag gillade verkligen dina ballerinor-underbara! Kramis semlan ps vill du svara så gör det i mitt kommentarfält hos mig i mitt senaste inlägg, för jag ser inte om du svarar här på din blogg…ds

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: