Liebster award

Kuuul! Jag fick något som kallas Award av en fin bloggkollega Marie. Det innebär vad jag förstått att man ska svara på lite kuliga frågor och sedan nominera 4 st andra bloggare. Så tänkte försöka mig på detta!

Drömresa?

Svår fråga! Är absolut sugen på att åka tillbaka till Seychellerna den dag jag har egen familj. En annan dröm är att åka till Borneo och få hänga lite med orangutangerna där. Tycker de verkar helt tokigt mysiga!

Favoritsysselsättning? 

Som man ser här på bloggen är jag väldigt förtjust i allt vad heter ”skapande med händerna”. Annars umgås jag gärna med familj, pojkvän och kompisar. Spelar innebandy, går på hockey eller busar med min vovve.

Hur många gånger går du in på Facebook per dag?

Oj.. Alldeles för ofta… Men färre gånger än min kära far iaf, han är en riktig FB-nörd, om man ska peka finger alltså! :P

Vad önskar du dig i julklapp?

Så långt har jag inte kommit riktigt än. Tror inte jag tänker önska mig så mycket mer än en vit jul faktiskt! Det skulle väl vara ett schysst jobb då kanske… Tror ni tomten fixar det?! :P

Favoritmat på julbordet? 

Älskar allt utom jansson och sillsallad. Nubben är väl inget jag direkt längtar till heller! Men annars gillar jag köttbullar, prinskorv, ägghalvor… Ja rubbet!

Drömyrke? 

Ja, du! Skulle inte tacka nej till att vara programledare på Äntligen hemma.  :P Annars skulle jag kunna tänka mig att bli målare ,alltså sån som målar väggar, möbelsnickare eller något annat jobb där man använder händer och kropp.

Favorittidning/magasin?

Köper väldigt sällan tidningar. Men blev lite sugen på att köpa ett nummer av en tidning som jag för första gången såg i tidningställen förra helgen. Den hette Handarbete & Pyssel. Någon som läst det? Var det något bra pyssel i den? Eller var det bara massa virkning, stickning och sy- mönster som jag inte har någon nytta av?

Favoritplats i Sverige?

Skärgården överlag. Just utan för Nynäsham och Trosa trivs jag väldigt bra!

Thaimat, grekiskt, italienskt eller svensk husmanskost?

Allt slinker mer än gärna ner i min mage! Självklart förknippar man många typiska svenska smaker med olika minnen. Men blir mer och mer förtjust i olika italienska smaker. Älskar deras sätt att hantera mat också. Känns som om allt görs med sån omsorg och det uppskattar jag!

Vad gör dig lycklig en Måndag?

Jag blir lycklig av produktiva måndagar. När jag betat av många av veckans alla måsten! Skulle även bli glad om någon överraskade mig helt otippat med en blomma. Om man får önska lite! Man blir ju alltid lycklig av blommor! :P

Vad driver dig att blogga varje dag?

Det som driver mig till att blogga är först och främst all fin respons jag får. Alla härliga människor som tittar in på bloggen och blir inspirerade och gillar det jag gör! Ännu finare är ju när någon tycker om det man gör så mycket att de länkar till min blogg. Det värmer verklige och driver mig till att fortsätta och även att förbättra!  Stort tack till alla er!

Om du fick välja helt fritt, var skulle du vilja bo?

Jag kan nog bo var som helst bara jag får vara tillsammans med mitt hjärta och träffa min familj med jämna mellanrum. Hade varit kul att bo utomlands en period. Har en dröm att bo på en segelbåt ett par år, frilansa lite originalarbete och segla dit värmen finns. Skulle verkligen vilja segla i Thailand, men vet inte om jag skulle våga. Lite långt från mamma också! :P

Var trivs du bäst på landet eller i stan?

Helt klart landet! Älskar Sveriges härliga natur.

Vad är din största tillgång?

Jag gillar själv att jag är kreativ och har en förmåga att se lösningar och inte problem.

Vilken av dina egenskaper tror du dina vänner tycker bäst om?

Tror alla mina vänner uppskattar min förmåga att se alla i en grupp även den som inte tar mest plats. Brukar kunna få även den blygaste människan att stå i centrum och ta plats.  Hoppas såklart också att de tycker jag är en snäll och lättsam!

Favorit maträtt?

Korv med bröd är fan alltid gott!

Inspireras du av någon speciell person?

Tror att jag och Erns har lite samma syn på vad som är vacker och inte… Oftast! Men plockar nog idéer hej vilt från spridda håll! Brukar få inspiration och sedan gör jag om det så att det blir gjort på mitt sätt!

Tror du på tankarnas kraft?

Beror lite på hur man menar. Men tror absolut att tanken är starkare än man tror!

Vart vill du åka på din nästa semester?

Jag ser framemot den redan planerade semestern i vår. Ska tillsammans med min mor och far, ena bror och hans flickvän samt min pojkvän åka till Vietnam, Kambodja och Thailand. Det blir spännande!

Vad är lyx för dig?

En veckotidning, en kopp varmchoklad och nybäddad säng. Åh, fasiken så mysigt jag fick till det!

Nu är det alltså min tur att nominera 4 st bloggar. Dessa tjejer är så otroligt duktiga på att formulera sig skriftligt. Något jag avundas och skulle vilja vara bättre på! Välj att svara eller ej, men vet att ni är grymma i vilket fall!

Ellenor

Madelene

Elin

Marie

Vet inte om jag fick nominera dig igen Marie, men gör det iaf för jag tycker du är värd en utmärkelse till ;)

6 reaktioner till “Liebster award

  1. Tack så mycket och var bara gulligt att du nominerande mig igen, så rart. Samt ja en vit jul önskar man sig ju, och den tidningen du skrev, den har jag ej sett tror jag, måste jag kika in. Programled på Äntligen hemma skulle vara perfekt för dig, trots att det är ett bra prog skulle det bli snöppet än bättre =D

    Tack för raderna hos mig
    kramar

  2. Jag tycker också att det var ett bra initiativ. :D Man lär känna andra bloggare som man annars kanske hade missat. Dessutom blir man ju så väldans glad också. :D Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: