Snöbus med min vapendragare Tryggve

Ville bara visa upp min vovve som är helt och totalt överlycklig över all snö…. Som faktiskt ligger kvar! Idag när vi gick ifrån David och Maja hem till oss busade vi och lekte hela vägen hem. Vi hade nog båda två lika skoj skulle jag tro! Jag är så enormt tacksam att just Tryggve hamnade med oss. Han med alla sina egenheter lyckas alltid få mig på bra humör och skratta!

Tryggve

6 reaktioner till “Snöbus med min vapendragare Tryggve

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: