Mall till mina Hardcore Gingerbreads

Då har jag äntligen knåpat ihop en PDF-mall till mina pepparkakor!

Instruktion: Tryck på länken nedan och ladda hem PDF:en. Skriv ut den på din skrivare. Klipp ut mallarna med lite marginal utanför ca 2mm. Kavla ut degen och skär efter mallarna! Grädda och spruta glasyr exempelvis som jag ritat ut på mallarna. Låt torka! TAAADAAAA, dundercoola pepparkakor som nästan är för fina att äta upp! :)

Lycka till! :)

Pepparkaksmall

pepparkaksmall

12 reaktioner till “Mall till mina Hardcore Gingerbreads

 1. Djuren klarar sig bra i kyla. De har en riktigt tjock vinterpäls den här tiden på året. De har en ligghall de kan gå in i, men oftast väljer de att vara utomhus. Och det är så skönt för dem att vara ute istället för att vara uppbundna i ladugården! :)

  1. Ja, vilken tjej alltså! Och va fint hon skrivit om mig! Blev alldeles rörd när jag läste det! .)
   Tack snälla! Va roligt att du gillar det jag gör.
   Nu måste ja in och titta vad det är för trevliga människor som kommenterat här under dagen! :)
   Kram kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: