Betongpumpa

God afton alla godingar där ute! För en tid sen berättade jag att pappa och jag hade lite hemlighetsmakerier nere i min pappas ateljé. Och idag ska jag avslöja vad vi donade med de där dagarna.

Jag har alltid varit farschinerad över just pumpor. Allra helst de knöliga och färglada pumporna. Nu i höstas gjorde jag en höstkrans att ha över bordet när vi firade Halloween och denna klädde jag bland annat med just små pumpor. En av dessa pumpor blev jag speciellt förtjust i. Den var ”gift”grön med gula inslag och hade en otroligt häftig form. Pumpan ser ni på bilden nedan.

Pumpa

När alla andra pumpor började bli dåliga så höll sig just denna bra. Då kom jag på mig själv att tänka ”Tänk om man skulle kunna bevara denna pumpa! Göra den odödlig!” 

Sen gick lampan upp för mig. Man kanske skulle kunna sätta en form på pumpan och gjuta av den i finbetong!? Fast tänkte ganska snabbt att det inte borde gå. Antingen kokas den upp och blir förstörd när man sätter gummiform på den eller så är det för mycket detaljer på den så att den kommer gå sönder. Men ett försök var det allt värt!

Sagt och gjort, helt jäk*a otroligt. Det gick faktiskt med smärre kompilationer!  Så här har ni min och pappas Betongpumpa som i framtiden ska få agera bokstöd åt de finaste böckerna (tyngsta böckerna).

Betongpumpa

Pumpa i betong

Avgjuten pumpa

Jag är helt och totalt super nöjd! Kul att ha lite småprojekt tillsammans med farsgubben också förstås!

Nå, vad tycker ni?

Ha nu en fortsatt underbar torsdag!

6 reaktioner till “Betongpumpa

  1. Ohh vart ju jättefint, så kreativa ni är hela familjen och det var ju så fin form på den där pumpan =D, så bra där =D

    Haha ja så enkelt var det faktiskt inte att jag glömt koppla i, min sambo provade också flertal ggr, skratt

    kramar

  2. Mycket gott, måste du testa, mycket godare än vanlig, jag är inte jjätteförtjust i vanlig, så detta passar mig mycket bättre

    Ha nu en toppentrevlig fredag
    kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: