En kväll av småfniss

Ett litet snabbt inlägg då jag egentligen skulle sovit för timmar sedan. Imorgon bitti bär det nämligen av till Sälen! Det är med skräck blandad förtjusning jag ser fram emot detta.
Förtjusning: Vet att det kommer bli ett par dagar som kommer fyllas med skratt.
Skräck: Kommer jag i klänningen efter all julmat?
Förtjusning: Att åka skidor som var så kul för 10 år sen då jag senast åkte på riktigt.
Skräck: Åka skidor som jag inte gjort på 10 år!!

Men förtjusningen väger helt klart tyngst!

Idag var jag iväg med pojkvännen och hans familj på middag och bio. Det blev till att titta på Mammas pojkar. Den var underhållande men inte någon direkt biofilm. Så är ni sugna på att se den så rekommenderar jag er att vänta till den släpps på DVD. Jag tyckte dock att det var väldigt kul att vi hittade på någonting allihop. Är verkligen en super skön familj att hänga med! Alla är så härliga på sitt sätt!

Hur som helst så tvingade jag Martin och hans bröder att ställa upp på ett litet kort. Från vänster ser ni Marcus, Martin och Max längst till höger. Marcus och Max är tvillingar och har växt om storebror för länge sen. Är det inte ofta så? Alltså att äldst är kortast i syskonskaran? Stämmer iaf in på min familj. Skickade iaf detta till deras mor som var en bit bort och skrev Åsas pojkar (Åsa är alltså Martins mamma). Något som jag gick runt och små fnissade åt hela kvällen. Lättroad, trött och stressad som man är!

Kram kram
Inlägg från IPad

20121230-013202.jpg

6 reaktioner till “En kväll av småfniss

  1. Lyckost som får åka till Sälen o fira nyår o åka skidor. Där hade jag gärna varit. Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År. Kramisar Tina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: