Babyshower

Halloj alla härliga människor!

Hoppas att eran helg varit lika skön som min. Idag var jag bjuden på babyshower för Erika och dålig framförhållning som jag har så hade jag inte hunnit klart med en deadline på en logotype som jag hade till ikväll. Så på grund av att resvägen, dörr till dörr var 2 timmar fick jag lämna återbud, vilket var jätte tråkigt. Men jag har iaf gjort en sak till det lilla busfröt som snart tittar ut. Till historien hör att Erika och Rasmus (pappan) är oerhört duktiga innebandyspelare båda två och där av val av tema.

Det blev en helt egengjord, specialdesignad babymobil som de kan ha över lillens säng om de vill! Stommen är gjord av två björkpinnar som jag täljt och målat vita. Under hänger två nattugglor (mamma och pappa) och sen innebandybollar som får symbolisera månar och en liten stjärna som mellan raderna symboliserar det lilla stjärnskottet. Haha! Man kan lätt tro att jag rökt på när man hör min enormt luddiga röda tråd. Men jag lovar det har jag inte! Är bara allmänt långsökt!

Finessen med denna mobil är att alla figurer och bandybollarna är dit satta med halsbandslås (mini karbinhakar) så att när han ledsnat på ugglor och bollar så kan man lätt hänga dit något annat trevligt! :)

Babymobil DIY

Filtuggla

Filtuggla

Babymobil boy

OBS! Om ni vill gör a en liknande så har jag ingen aning om hur barnsäker denna är så håll på behörigt avstånd så att barnet inte sätter en uggla i halsen!

Var dunder svårt att få till bra bilder på mobilen. Allt hängde och gungade hej vilt, men är väl det som är halva vitsen med en sånn här antar jag!

Stor kram

8 reaktioner till “Babyshower

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: