En Valborg helt i min Smak

Ville titta in och önska alla underbara en riktigt trevlig Valborg!

För mig blev det en lugn Valborg. Käkade middag ute med föräldrarna som firade att de träffades första gången för 31 år sedan. Gulligt tycker jag! Sen åkte vi hem och nu sitter  jag här ensam hemma och pillar på datorn i vanlig ordning. Lite ovanligt att göra en Valborg kanske, men känns faktiskt helt okej att bara ta det lugnt. Tryggve ligger här bredvid på golvet och snarkar… Bättre sällskap får man faktiskt leta efter!

Har gjort mig en kopp tea och en ljuvlig fruktsallad (filéade apelsinklyftor, kiwi och färska hallon) som jag nu ska lägga mig i sängen och avnjuta!

Fruktsallad

Hoppas ni alla där ute får en fantastisk Valborg! Ta hand om er och varandra!

Stor kram

2 reaktioner till “En Valborg helt i min Smak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: