Egen väggampel

Hejsan hoppsan!

Skräll! Blogga två dagar i rad! ;) Känns skönt att suget börjar komma tillbaka lite.

Idag hade jag trott eller ej inget på agendan så jag bestämde mig snabbt för att jag ville vara ute hela långa dagen. Sagt och gjort, började med att åka ner till badstranden så att Tryggve fick sig ett litet förmiddagsdopp. Sedan åkte vi direkt till världens gulligaste trädgårdsmästare som heter Olle!

Man vet att det han säljer håller högsta kvalité och sen är det billigt också. Köpte två rosa blommor och två Totem-tomater som är toppen. Man behöver varken tjuva eller binda upp dem och tomaterna smakar fantastiskt!

Sedan började pysslet! Inget illa mot plastkrukor och plastamplar men jag HATAR dem. Usch, jag tycker det är så fult med plastkrukor! Så jag beslöt mig för att göra egna. Tog hjälp av mitt älskade hönsnät och gjorde med lite mossa och sly dessa två vägamplar (tror jag det heter). Mycket bättre enligt mig! Och inte alls svåra att göra!

Nu hoppas vi att blommorna trivs!

DIY väggampel

DIY väggampel

Ha nu en fin söndag alla härliga! :)

Stora kramen

4 reaktioner till “Egen väggampel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: