Ett augustibröllop under klarblå himmel

Jösses, vilken dunder värme det bjuds på idag! Man är ju nästan inte ens avundsjuk på föräldrarna som åkte till Portugal idag med min brorson.

Själv tog jag med mig killen och vovven och styrde kosan mot stranden. Där blev vi liggandes med trevligt sällskap i ett par timmar. Nu ligger jag i soffan och käkar glass med en snarkande vovve bredvid. Underbara sommardagar!

Men egentligen skriver jag idag då det hänt något som inte händer varje sommardag. Min granne som jag i princip är uppväxt med gifte sig idag med sin Micke. Det var lite hemligt, eller vi var väldigt få som visste det, så har inte riktigt vågat lägga ut något förrän allt var klart.

Min familj ville förstås ge dem en bröllopsgåva så jag kunde inte låta bli att pyssla ihop något litet till det fina paret. Det blev en flaska mousserat och två champagneglas som pryddes med en metalbricka med dagens datum instansat. Tänkte att de kunde vara fina att dricka ur på årsdagen framöver.

Ett stort GRATTIS till det vackra brudparet!

Bröllopsglas

Bröllopsglas

AugustibröllopHar ni märkt att jag gillar min mammas pelargoner eller?! Hihi!

Nej, nu blir det kanske en liten tupplur med Tryggve innan man ska iväg och käka middag.

Stor kram och massa kärlek

3 reaktioner till “Ett augustibröllop under klarblå himmel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: