Betongblad och en bra magkänsla

God morgon underbara måndag!

Förstår att frasen ovan lätt kan irritera vissa. Främst kanske alla er som är tillbaka på jobbet första dagen efter semestern. Men för mig känns det faktiskt som en underbar måndag. Kickade igång dagen tillsammans med min käreste som jobbat/jobbar hela sommaren. Gjorde en riktig dunder smoothie till oss båda, som innehöll naturell yoghurt (laktosfri), pressad apelsin och lime, frysta hallon och blåbär, en banan, riven ingefära och chili, babyspenat samt lite kanel och solrosfrön.

Bara en sån start är ju underbar! Sen traskade jag iväg på en rask promenad och nu sitter jag och laddar för att fortsätta fånga dagen! Har en bra känsla i hela kroppen denna måndag helt enkelt.

Idag vill jag visa upp mitt lilla rabarberblad jag gjöt i helgen. Och ja…. Jag är också fast i betongträsket! Så himla kul!

Betongblad

Vad tycker ni? Jag är iaf kär!

Hoppas eran måndag känns lika underbar som min!

Stor kram

5 reaktioner till “Betongblad och en bra magkänsla

  1. Tack för dina fina ord inne hos mig :)

    Vilket fint betongblad du har gjort! Ett sånt kanske man skulle försöka göra nån dag…

    Kram Sara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: