Formex 2013

God morgon alla vänner!

Nu vet jag inte riktigt var jag ska börja. Kan väl börja där det känns mest logiskt, genom att tala om att jag igår spenderade dagen på Formex-mässan tillsammans med min kära mamma.

Det är från och med att vi kom in på mässan jag inte riktigt vet var jag ska börja. Alla som varit på mässan förstår nog känslan av ”var börjar man”?! JÖSSES, va mycket fint där fanns! Så mycket intryck och så mycket ”måste ha”-begär så att jag ett tag inte visste var jag skulle ta vägen. Det mest galna av allt……… Vi köpte inte en enda lite pinal!!! Insåg att det fanns för mycket för att välja mellan så var lika bra att åka hem med en hel drös kataloger och lägga sig i lugn och ro och titta!

Kameran gick dock på högvarv och det resulterade i över 300 bilder varav häften är suddiga då jag millisekunden efter att jag tryckt av kameran, insåg att det fans något annat trevligt att titta på och iväg for kameran till nästa sak innan slutartiden hunnit klart med det första objektet. Men men, några hyfsade bilder blev det iaf!

Tänkte dela med mig av lite favoriter från mässan och hoppas att ni blir lika imponerade, fascinerade och galna i dessa saker som jag.

Formex

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Formex 2013

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Formex 2013

Hittar ni någon favorit av bilderna ovan som skulle passa in bra i ert hem?

Någon av er som också besökt mässan och kanske till och med fick mer er något fint hem?

Ta hand om er nu! Och ha en trevlig riktigt fredag!

Kram

4 reaktioner till “Formex 2013

  1. Så fina bilder från Formex. Jag hade inte möjlighet att besöka mässan denna gång så man blir glad av att få se fina inspirationsbilder. Ha en skön helg.
    Kram Ann.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: