Smygtitt i sovrummet

Halloj alla vänner!
Nu var det ett tag sen jag uppdaterade. Har varit förkyld och börjat ett nytt jobb och det är sånt som tar både tid och på krafterna.
Min Martin och svärfar har legat i denna vecka och nu är det bara lite färg och lister som saknas i sovrummet sen är det klart. Hoppas på ett färdigt vardagsrum snart också. I bästa fall till nästa vecka och då hoppas jag kunna visa upp både före- och efter- bilder i rummen.
Tills vidare får ni en smygtitt i sovrummet. På bilderna ser ni våran panelvägg som Martins pappa hjälpt oss att sätta upp. Bor ni i Södermanland eller Stockholmslän och är på jakt efter en duktig hantverkare så ska ni absolut kontakta Martins pappa, Roger och hans firma Backisbygg. Jag garanterar att ni inte kommer bli annat än jätte nöjda!
Som ni ser får min ”äppel”låda och tvättkorg agera nattduksbord tills vidare och lampan som ni ser hamnar förmodligen i fönstret tillslut. Känns som att det mesta är provisoriskt och antingen kommer byta plats, målas om eller ersättas. Men men, allt tar sin tid och det är ju lite synd att man inte är miljonär och kan köpa precis vad man vill på en gång. Fast vad är det man brukar säga – Rom byggdes inte på en dag!
Måste tillägga att det är lite mysigt att det idag är officiellt är höst så att man kan börja tända ljus inne.
Hoppas allt är bra med er och att ni haft en toppen helg!
Kram kram

20130901-201333.jpg

20130901-201347.jpg

4 reaktioner till “Smygtitt i sovrummet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: