En effektiv dag

Go’ kväll!
Äääääntligen fredag!!! Det har varit en sjukligt effektiv fredag för att vara mig. Men ack så mycket man njuter när allt är gjort och man tillslut får sätta sig ner!
Idag har jag haft möte, handlat, lagat och bjudit föräldrarna på lunch, åkt till byggmax, swedol och xl-bygg. Har med hjälp av pappa kommit jätte långt på mitt vitrinskåp och med hjälp av mamma tvättat 4 st maskiner tvätt. Vikt in tvätten, bäddat rent, städat och torkat golven… Helt sjukt! I vanliga fall burkar händelseförloppet se ut enligt följande; plocka undan en sak, sedan lägga mig i soffan och pilla mig i naveln. Sen tänka att jag ska plocka undan något, men bestämma mig för att ligga kvar i soffan istället.
Så klapp på axeln för mig idag. Tur då att man har världens bästa grannar och vänner som bjuder över oss på middag!
Stannade och kollade på Let’s dance men nu har jag nyduschad, krupit ner i nybäddade sängen.

20140228-225017.jpg

Bjuder på en liten suddig mobilbild från ikväll innan vi gick över till M och J.

Så nu vill jag önska er en riktigt fin fredagsnatt, oavsett om ni ska försöka få en lång nattsömn eller ska ut och svänga era lurviga en löningshelgen som denna!

Stor kram och god natt från mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: