Trött-tisdag

Go’dagens!
Är helt vansinnigt trött i dag. Igår natt sov jag bara fyra timmar men kände mig iaf ganska pigg igår. Inatt sov jag säkert minst 8 timmar och känner mig mer död än levande. Det kanske är så? Smällen kommer först dagen efter!?

Har jobbat på nya jobbet igår och idag. Trivs väldigt bra, och för första gången på länge känns det som om att detta är något som skulle passa mig i långa loppet. Trivdes väldigt bra att jobba på skola också förstås, men det tar mycket på krafterna. Här känns det som om arbetsuppgifterna är stimulerande och att det finns chans att utvecklas.

Jag har inte så mycket att visa upp just nu. Sitter och planerar hur vi ska göra med balkongen. Målet är helt klart att skapa en mysig, inbjudande oas mitt i stan.

20140311-135602.jpg

Tills vidare tänkte jag visa upp en målning som jag gjorde för ett bra tag sen och som jag såg inte kommit upp här än.

Ha nu en fin dag!
Stor kram

5 reaktioner till “Trött-tisdag

  1. Tack snälla!
   Nja, jag är ganska dålig på att måla kontinuerligt. Är en ”periodare” när det gäller att måla. Borde måla mer, men svårt att göra det när inte inspirationen finns.
   Tack rara du, detsamma! :)
   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: