Flädersaft

Ja, då var det onsdag igen! Skönt tycker jag eftersom att det betyder nedräkning till helg och sovmorgon. :)

Idag blev flädersaften klar. Vi har sån inbyggd sodavattenmaskin i vår kyl och jag tycker att det är extra gott att ha en skvätt saft i bubbelvatten. Sagt och gjort, satte mig i skuggan bredvid Tryggve och avnjöt ett glas tillsammans med ett strå blåbär. Inte helt fel i denna värme! :)

Burken som ni ser i bakgrunden är full med saft och ska i morgon levereras till min bror som håller på och bygger ut sitt hus. Det känns som att det kan komma bra till pass nu under denna värme!

Flädersaft

Flädersaft

Hoppas er kväll blir toppen!

Jag börjar redan känna mig trött, så jag ser fram emot att snart få krypa ner och sova. Förmodligen i ett rum som känns som 100 grader. Tur att man har snudd på narkolepsi och aldrig problem att sova! :P

Kram på er!

2 reaktioner till “Flädersaft

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: