I love loppisfynd

Go´dagens alla vänner!

Lördag nu igen och inte vilken lördag som helst. Utan en gång om året är det en stor Lions-loppis här i Nykvarn, och den var just idag. Jag tror bestämt att det var en av de bättre loppisarna på länge. Hittade massor av fint!

Det blev lite fina gamla bestick, ett rivjärn, en gammal teaburk, en sockerskål (tror jag det är), två fina, gammal pajformar, en korg och sist men inte minst en sekretär med massor av potential. Helt galet den sistnämnda kostade 160 kr! Ni ska få se en bild på den någon dag när jag lyft ur den ur skåpbilen.

Idag bjuder jag på en bild på mina ny koppar som också är ett loppisfynd från idag. Fick tag i fem st felfria fat och koppar. De är så där tunna så att man liksom ser igenom dem. Jag tycker det är så gott att dricka ur sådana koppar! Jag och mamma invigde dem med ett litet kafferep på  trallen som pappa håller på att bygga.  Mysigt värre!

Teparty

kafferep

en kopp grönt tea

Nu ska jag sätta igång och packa för tidigt i morgon bär det av till Grekland tillsammans med mamma. Åh, det ska bli så mysigt!

Ha nu en riktigt mysig lördag!

Stor kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: