Akvarellmani

Hej, hej, hej, hemskt mycket hej! Tänkte bara samla rådande akvarellmain i ett snabbinlägg.

Varför just denna obsesión? Jag tror främst att det grundar sig i att det är lätt att ta med, plocka undan osv. Jag orkar inga monsterprojekt helt enkelt. Jag orkar inte avsätta tid för att åka till pappas ateljé där jag oftast håller till när jag målar stora akryler och oljor.

Akvarell är helt enkelt väldigt praktiskt! Och när man lärt sig uppskatta mediets egenskaper så är det faktiskt ganska rogivande att plocka fram när man dricker te på punchen eller sitter i lä på framsidan.

Kan verkligen slå ett slag för akvarellen i dessa tider! Billigt, praktiskt och det finns även några knep som gör en bättre väldigt snabbt. Är du sugen? Rota i gömmorna, nästan alla ha vattenfärg någonstans. Annars, fråga familj och vänner. Man kan faktiskt låna akvarell då det är så otroligt liten åtgång på själva färgen.

Här ser ni resultatet av de senaste månadernas akvarellobsesión. Eller iaf det som blivit någe sånär färdiga iaf. Och mer lär det bli, har fler akvarellprojekt på gång just nu.

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: